Brandwerend glas

Veiligheidsglas met een brandvertragende werking tot 90 minuten

Waarom brandwerend glas

Bij een brand kan enkel glas door de temperatuursverschillen al na 1 minuut breken. Om veilig uw ruimte te kunnen verlaten levert Hijman Glas brandwerend glas, ook wel brandvertragend glas genoemd, in alle soorten en maten. De meestgebruikte soorten brandwerend glas houden het vuur 30, 60 of 90 minuten tegen.

Goedgekeurd brandwerend glas

Brandwerend glas van Hijman Glas is altijd gestempeld, en dus goedgekeurd voor gebruik in bijvoorbeeld openbare gebouwen en scholen. Zowel binnens- als buitenshuis wordt brandwerend glas veelvuldig geplaatst. Wanneer wij brandwerend glas in uw gebouw aanbrengen is het belangrijk dat de omringende kozijnen en deuren ook brandwerend zijn.

Brandwerend glas combineren met andere glassoorten

Het brandwerende glas van Hijman kan gecombineerd worden met o.a. inbraakwerend glas of zonwerend glas. Zo maken we een nieuwe glassoort op maat en volledig aangepast naar uw wensen. 

Brandwerend glas van Hijman

Zorg voor een veilige werk- en leefomgeving en laat brandwerend glas plaatsen door Hijman Glas. Om u snel van dienst te kunnen zijn hebben wij het betrouwbare Pyroguard Impact 30 minuten brandwerend glas op voorraad. Als glasexpert adviseren wij u graag op locatie over de mogelijke kleuren, afmetingen en andere opties die wij het glas kunnen meegeven. Vul voor meer informatie het contactformulier in, of bel 070 – 399 61 06.

Offerte aanvragen

Technische gegevens brandwerend glas

  • Brandvertraging: 30, 60, 90 minuten
  • Afmetingen: volledig op maat gemaakt
  • Brandwerend glas is te combineren met:
    • Zonwerend glas
    • Geluidswerend glas
    • Inbraakwerend glas

Vraag het dé glashandel en glaszetter van Den Haag e.o.

Aanhef *

Direct contact

Wij helpen u graag snel en vakkundig. Bij glasschade staan onze mobiele teams 24/7 voor u klaar! 

070 - 399 61 06

Gecertificeerd glasbedrijf

Sinds 1934 hét vertrouwde adres voor al uw glas!
24/7 Glasservice:070 - 399 61 06