Spiegels

Spiegel op maat laten maken

Spiegels in elke vorm en voor elk doel

Hijman Glas maakt spiegels op maat in elke vorm voor elk doel. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten en kleuren, zoals brons, grijs en blank glas. Een facetrand, logo, afbeelding of tekst kunnen in de spiegel worden aangebracht.

Diverse ophangmogelijkheden

Laat u de spiegel eerst inlijsten om deze op te hangen? Of wilt u de spiegel direct op de wand aanbrengen? Wij gebruiken daarvoor diverse technieken, zoals met kit of met een ‘blind’ (onzichtbaar) ophangsysteem.

Verwarmde en veiligheidsspiegels

Spiegels zijn sfeervolle interieurelementen, brengen licht en scheppen ruimte. Ze maken kleine kamers groter en geven een aparte uitstraling. Er zijn ook verwarmde spiegels, voor bijvoorbeeld de badkamer. Voor bepaalde toepassingen adviseren wij veiligheidsspiegels. Dat glas is aan de achterzijde voorzien van een folie, die bij breuk de scherven op de plek houdt. Wel zo veilig!

Advies en montage

In onze showroom kunnen onze glasspecialisten u vrijblijvend voorzien van advies en krijgt u een goed overzicht van spiegels en de vele toepassingen. Voor welke afwerking of toepassing u ook kiest, onze glaszetters hangen uw spiegel met grote zorg en deskundigheid op.

Technische specificaties spiegels

  • Dikte spiegelglas: 2, 3, 4 en 6 mm
  • Maximale afmetingen: 3.210 x 2.550 mm 

Achterwanden keuken

Badkamerspiegels

Passpiegels

Spiegelwanden

Vraag het dé glashandel en glaszetter van Den Haag e.o.

Aanhef *

Direct contact

Wij helpen u graag snel en vakkundig. Bij glasschade staan onze mobiele teams 24/7 voor u klaar! 

070 - 399 61 06

Gecertificeerd glasbedrijf

Sinds 1934 hét vertrouwde adres voor al uw glas!
24/7 Glasservice:070 - 399 61 06