Glas-in-lood ramen vervangen in Den Haag

Vernieuwen en verduurzamen glas-in-lood ramen

Dat isoleren niet hoeft te betekenen dat het glas-in-lood verloren gaat, bewijzen de projecten die we onlangs uitvoerden bij twee jaren ‘30 panden in Den Haag. De verouderde glas-lood-panelen hebben we daar gedemonteerd en naar onze werkplaats gebracht. Daar werd elk glasstuk voorzichtig uit het lood gehaald, gereinigd en opnieuw in nieuw lood gezet. Dit lood werd vervolgens gepatineerd om het een niet te nieuwe uitstraling te geven. Vervolgens werd het glas-in-lood ingepakt tussen het nieuwe isolatieglas en weer in de sponningen gezet.

Glas-in-lood vernieuwen

Glas-in-lood schoonmaken, reparen en isoleren is een stuk vakmanschap dat we graag met precisie doen. In de tussentijd hoefden de bewoners uiteraard niet in de kou te zitten, want we plaatsten op maat gemaakte noodruiten. Voordeel van het isoleren van glas-in-lood is niet alleen de energiewinst, het lood, gekleurde glas en de eventuele brandschilderingen zijn zo ook beter beschermd tegen weersinvloeden en vervuiling. Bovendien zijn de aanpassingen zowel van binnenuit als buitenaf nauwelijks te zien.

“Fijn dat de authentieke sfeer van onze woning behouden blijft.”

Vakmanschap in glas-in-lood

Of het nu gaat om restauratie of om nieuw glas-in-lood, de methode en het materiaal vragen om het uiterste vakmanschap. Hijman Glas beheerst dit ambacht tot in de puntjes. Neem contact met ons op voor meer informatie via het getoonde reactieformulier of bel direct: 070 – 399 61 06

Offerte aanvragen

Vraag het dé glashandel en glaszetter van Den Haag e.o.

Aanhef *

Direct contact

Wij helpen u graag snel en vakkundig. Bij glasschade staan onze mobiele teams 24/7 voor u klaar! 

070 - 399 61 06

Gecertificeerd glasbedrijf

Sinds 1934 hét vertrouwde adres voor al uw glas!
24/7 Glasservice:070 - 399 61 06