Glazen achterwanden keuken

Hittebestendig en makkelijk schoon te maken

Voordelen van een glazen achterwand in uw keuken

Een glazen keuken achterwand van Hijman Glas wordt uit één stuk gemaakt, wat een prachtig ruimtelijk aanzicht geeft. Doordat een glazen achterwand geen voegen heeft, is deze zeer hygiënisch en makkelijks schoon te vegen. Een glazen achterwand voor de keuken kan bovendien in iedere RAL-kleur worden gespoten voor een unieke uitstraling. Hoeken, hogere wanden achter het kookgedeelte of stopcontacten zijn geen probleem: met moderne slijptechnieken kan Hijman Glas de glazen keuken achterwand pasklaar installeren!

Extra heldere keuken achterwand van gehard glas

Een glazen keuken achterwand van Hijman Glas bestaat praktisch altijd uit diamantglas en 6 mm gehard glas. Diamantglas is extra helder en gezuiverd en geeft hierdoor een frisse kleur aan de achterwand, dus zonder de groene waas die floatglas van nature heeft. Het diamantglas wordt bewerkt tot gehard glas, wat de glazen keuken achterwand hittebestendig en 5 maal sterker maakt dan normaal floatglas.

Glazen keuken achterwanden bij Hijman Glas

Hijman Glas monteert snel en vakkundig uw glazen keuken achterwand in de gewenste RAL-, NCS, Colorbel, Sikkens, Lacobel, Caparol of DB kleur. Als u graag eerst de kleurmogelijkheden en glassoorten in het echt bekijkt, bent u van harte welkom in onze showroom. Kunt u de deur niet uit? Maak dan gebruik van onze inmeet- en adviesservice aan huis. Wellicht heeft u al een specifieke kleur in gedachten en wilt u een prijsopgave, op maat gemaakt voor uw keukenwand afmetingen. Vul dan het contactformulier in of bel vrijblijvend 070 - 399 61 06.

Vraag het dé glashandel en glaszetter van Den Haag e.o.

Aanhef *

Direct contact

Wij helpen u graag snel en vakkundig. Bij glasschade staan onze mobiele teams 24/7 voor u klaar! 

070 - 399 61 06

Gecertificeerd glasbedrijf

Sinds 1934 hét vertrouwde adres voor al uw glas!
24/7 Glasservice:070 - 399 61 06