Glazen spatwanden

Glas is gemakkelijk te reinigen

Spatwand van glas voor de keuken of sanitaire ruimte

Het gladde oppervlak van glas is gemakkelijk te reinigen. Dat maakt toepassing in de keuken en sanitaire ruimte uitermate praktisch. Waar? Overal waar de spetters in het rond vliegen en waar geknoeid wordt. Achter een gasfornuis is het een pré om gehard glas te gebruiken. Hijman Glas heeft veel ervaring met spatbladen in de keuken.

Strakke uitstraling van een spatwand

De strakke uitstraling van glas maakt een moderne keuken. Met een vochtige doek is alles in één handeling glanzend schoon en dus extra hygiënisch. Schimmels, kalkaanslag en andere verontreiniging behoren tot het verleden. Glas houdt uw keuken vlekkeloos schoon en glanzend modern.

Diverse soorten glas

Er is een ruime keuze: gehard glas, gekleurd glas, spiegels, draadglas, gezandstraald glas of satijnglas. Ook een complete keukenachterwand van glas is een goed idee.

Meer informatie over glazen spatwanden?

U bent van harte welkom in onze showroom waar onze glasadviseurs u graag alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden. Ook kunt u uw vraag via het getoonde reactieformulier stellen of door te bellen naar: 070 - 399 61 06.

Vraag het dé glashandel en glaszetter van Den Haag e.o.

Aanhef *

Direct contact

Wij helpen u graag snel en vakkundig. Bij glasschade staan onze mobiele teams 24/7 voor u klaar! 

070 - 399 61 06

Gecertificeerd glasbedrijf

Sinds 1934 hét vertrouwde adres voor al uw glas!
24/7 Glasservice:070 - 399 61 06