Voorzetramen

Verbeterde geluid- en warmte-isolatie

Voorzetramen van hoge kwaliteit

Wanneer er geen isolatieglas geplaatst kan worden biedt een voorzetraam uitkomst. Het aanzicht blijft behouden en u geniet toch van de voordelen van verbeterde geluid- en warmte-isolatie. Hijman Glas levert en monteert diverse soorten voorzetramen van hoge kwaliteit tegen de eerlijke prijzen.

Isoleren van enkel glas en glas-in-lood

Voorzetramen zijn prima toe te passen als een gebouw oudere kozijnen heeft met lage en ondiepe sponningen. Bij glas-in-lood bieden voorzetramen meer veiligheid en bescherming.

Voorzetramen tegen inbraak

Voor extra inbraakvertraging kunnen voorzetramen ook met gelaagd glas worden uitgevoerd. Bovendien werken voorzetramen met een hoge isolatiewaarde brandvertragend. De randprofielen van de voorzetramen zijn standaard gemoffeld in onderstaande kleuren:

  • RAL 9010 (wit)
  • RAL 9001 (crème)
  • RAL 8014 (bruin)
  • RAL 6009 (groen)
  • RAL 5011 (blauw)
  • Q0.05.10 (grachtengroen)

Diverse mogelijkheden

Hijman Glas levert voorzetramen met of zonder scharnieren, met of zonder knevels of vastgeschroefd op het bestaande kozijn. Voor reinigings- of schilderwerkzaamheden kunnen de voorzetramen worden verwijderd.

Meer informatie?

U bent van harte welkom in onze showroom te Rijswijk! U kunt uw vraag ook stellen via het getoonde reactieformulier of door te bellen naar: 070 - 399 61 06.

Vraag het dé glashandel en glaszetter van Den Haag e.o.

Aanhef *

Direct contact

Wij helpen u graag snel en vakkundig. Bij glasschade staan onze mobiele teams 24/7 voor u klaar! 

070 - 399 61 06

Gecertificeerd glasbedrijf

Sinds 1934 hét vertrouwde adres voor al uw glas!
24/7 Glasservice:070 - 399 61 06